Monday, May 18, 2009

Baru abeh kelas oracle

Ari nie venkat pakai baju bunge2 lak.
dan ari nie jgk aku rase dier dah laen sket. makin memahami camne nk ajr student m'sia nie.
buat pertama kali nye dier kuar on time. kuar sndri lak tu. sblm nie mengajar cam dah takde brek.tggu dak kelas aku buat bahase isyarat yg menunjukkan kelas dah tamat. contohnye..buat muke lapo, kemas2 beg dan berbagai lg.kekadang tu dah kuar pastu masuk blk.sambung lg lect.
it's good..mmg aku respek semangat mengajar dier yg tggi.but tanpa ketahanan diri yg tggi, dak kelas ni secare automatiknye akan buat query yg merepek.
select lauk,air,nasik from eon where lauk='ayam_goreng' AND air='limau_suam' AND nasik='lebih';


tp yg plg sakit. esaimen tak siap lg nie. dier nak ari nie jgk! tak siap tolak 10 markah tu.waa....

3 comments:

  1. Arini xde lak special quotation dia :

    "Somebody sit on my system" dgn "Go for edit!!"

    hahaha...tu aa..baru dia sedar bagaimana student malaysia belajar....belajar dr Rajasekaran kot..all rubbish..bla bla stories..hahaha...

    P/S : Anyway aku dah antar assgnment tu..huhuhu :)

    ReplyDelete